Grymt uttråkad

 

Lite lek med kameran och photoshop





Bästa dagen!

Usch nu orkar jag inte vara sjuk längre. Börjar bli riktigt tråkigt att bara sitta hemma och inte göra ett skit!! Ska försöka ta mig till Huddinge imorgon och kolla fotboll, komma ut i friska luften lite grann. Ikväll måste jag hyra flera filmer så jag har något att sysselsätta mig med, Män som hatar kvinnor blir en i alla fall.






Svullo



Är man sjuk så är man! Gott med godis men dålig film... =(








Fuck

Fan fan fan, jag är sjuk igen, eller kanske rättare sagt fortfarande sjuk. Jag trodde verkligen att jag var frisk imorse, men icke. Kommer till jobbet, äter frukost, går ut och sätter mig utanför matsalen och känner hur kallsvettig jag börjar bli. Sätter mig på golvet, det blir lite bättre, får ett glas vatten. Rör mig bort till huset där jag jobbar, och då svartnar ALLT, jag ser inte ett skit och lock för öronen som senare börjar tjuta. Kastar mig på soffan i personalrummet och de som kommer in säger "Åh herre gud vad vit du är i ansiktet, lite små grå också. Gå hem med dig sådär kan du inte jobba." Rör mig hemmåt och börjar genast känna av kramperna i magen som jag har haft sen i måndags natt. Vad fan kan det vara? Dom är inte roliga. =( Vaknade alldeles nyss, har sovit sen nio imorse. Vaknar med huvudvärk, tar tempen och självklart visar det sig att jag har lite feber. Jag vill bli frisk!!! Lär väl bli en seg dag imorgon också, sitta hemma och inte göra ett skit. Orkar inte göra det längre...

Jusste, bilen blev självklart såld!!! Ger fan upp snart...verkar inte vara meningen att jag ska ha någon. Ska ringa pappa idag och prata lite bil med honom.




Jag vill ha! =)








Hej hopp











Fortfarande billös

Självklart så är det "kris" bland bilförsäljarna, det är jätte ont om bilar tydligen... Varför? Jo, för att JAG är på jakt efter en bil! Aldrig ska man få ha tur =( Ska ringa på en bil runt åtta, man kan ju alltid hålla tummarna för att det ska gå min väg...

Den 11 september är ballongflygningen inbokad, det är en fredag, vilket inte passar sådär jätte bra! Men men, tog första bästa så får se, kanske dyker upp en sista minuten tid!
Nu ska jag gå och hjälpa pappsen i köket, köttfärsbiffar med svampsås och klyftpotatis!




Ha

Försöker designa min blogg, men det går inge vidare. =( Nu ska jag åka ner till Ica Maxi, får fortsätta när jag kommer hem.


Ingen ballong

Det blev ingen ballong i söndags, det blåste alldeles för mycket. Tur i oturen kan man väl säga, med tanke på att jag fortfarande är sjuk. Nu ska jag försöka boka en ny tid, får börja hålla tummarna för att det är bra väder då redan nu.

Idag ska jag kolla efter bil som en galning, jag måste verkligen ha en!!


Triton, Nova & Snobben

  

Vad skulle jag göra utan dessa små liven!
<3








Otur som vanligt

 

Beställde en tröja som jag tänkte att jag skulle kunna ha över stället när jag åker motorcykel med Calle, men självklart är den för liten för det. =( Får iofs skicka tillbaka den, men det känns så krångligt...så jag behåller den och använder den vanligt istället, den blev rätt snygg faktiskt.







Indonesien

I slutet av februari vill jag vara på väg ut till Arlanda med min backpacker ryggsäck och sätta mig på ett flyg som tar mig till Bali, där en hel hög av vänner kommer befinna sig. Jag vill vara på resande fot i två månader, slippa slasket här i Sverige. Hela mars och hela april, så kommer man hem lagom till sommaren börjar. Hur nice låter inte det? Problemet är bara pengarna, har så mycket annat jag vill göra också. Måste börja prioritera! Känner att jag behöver ha något att se fram emot, nu när hösten börjar närma sig. I december drar iofs jag och mitt hjärta till varmare breddgrader, vi sparade en semestervecka var för att komma iväg på vintern. Det ska bli superduper!
Så nu MÅSTE jag börja spara pengar, leva lite snålare än vad jag gjort senaste tiden. Fy fan vad skönt det skulle vara!

Så jävla typiskt, har varit bra väder nu hur länge som helst, så kommer de här skiten lagom till att vi ska flyga ballong. Det kommer säkert inte att bli av =(  Jag hade verkligen sett fram emot det!! Men men, skulle det vara så att vädret sviker oss så är det bara att boka en ny tid. Vänta ännu längre!


Dark horse









Lite Nickelback


En gammal goding



Huvudvärk, halsont & hosta - nej jag vill inte bli sjuk! =( Nu när det äntligen är helg snart, och jag har en hel del planerat. Fan fan fan...








I väntans tider



Har absolut ingenting att göra, så kollade igenom vad jag har för kläder, så fredagens outfit är redan bestämd. Skulle dock inte förvåna mig om jag ändrar mig två, tre gånger innan det är dags. Som det ser ut nu blir det detta i alla fall! Tillsammans med ett par svarta enkla pumps...






Städa städa städa

Jag har verkligen städat HELA dagen, och då överdriver jag inte. Från klockan åtta imorse, då jag började med fritidsavdelnigen på skolan tills nu. Dum som jag är så börjar jag möblera om i mitt rum det första jag gör när jag kommer hem från jobbet vid fyra. Och det var mycket damm lite här och var kan jag säga, riktigt snuskigt. Men nu är jag äntligen färdig, är verkligen nöjd med resultatet. Ibland behövs det lite förnyelse... Sitter nu i min nybäddade säng och bara njuter av doften av nystädat rum! Måste nog hoppa in i en dusch också innan jag ger mig iväg för att äta något gott med Calle. Undra vad vi hittar på idag... Var alldeles för dryg mot honom igår, så kanske kan gottgöra det lite med att bjuda honom på middag. =)
På fredag vankas det utgång, kanske en liten minikräftis hemma hos mig innan. Då ska jag ha ett helt paket för mig själv, helt sjukt vad det är gott med kräftor! Mums!




Underbara landet

          

En helg i Dalarna, Avesta, Täktbo. Har haft det riktigt mysigt, bara tagit det lugnt och gjort det man känt för. Bilderna får tala för sig själv. =)

Bild 1: Jag och älsklingen fick åka skön bil, till skillnad från mamma och syrran, våran lilla punto utan AC...Ha! ;)
Bild 2: På söndag är det min tur, Tjiho! Börjar bli lite nervös faktiskt, men det ska bli grymt. Min skönhet ska själklart med, så kommer bjuda på en hel del bilder.
Bild 3: Calles bästa kompis! Riktigt stor var den, Blä!
Bild 4: Den nya omtalade båten, eller rättare sagt värstingbåten, visade sig vara en lite nyare variant av den som fanns innan, fast med en lite starkare motor, 15 hk! Hade förväntade mig ganska mycket värre faktiskt, men men den funkar. =P
Bild 5:
Men Ellinore lyckades att ramla av...
Bild 6: Likaså Calle!
Bild 7: Skjuta luftgevär är ett måste när man är på landet
Bild 8: Först la jag upp den på axeln, tänkte att den skulle ligga där på och vila när man sköt. Det fick man lite skit för sedan, "Hur kan du vara så dum?" Men men =)
Bild 9: Love it!
Bild 10: Vi lyckades riktigt bra med att "parkera" båten!
Bild 11:  Ego

Nej nu är det dags för en hundprommis!


Voice


Usch, nu har jag suttit framför datorn alldeles för länge! Ska väl hoppa in i en dusch så man är färdig för att krypa ner i sängen när C kommer. Jag hoppas att han kommer snart!
Imorgon är det jobb igen, börjar inte förrän nio så det är rätt skönt. Tror att dagen kommer gå ganska snabbt, för vi äter lunch vid elva, sedan ska vi dra iväg och bada i några timmar. Skönt skönt skönt! På kvällen väntar en fotbollsträning, en hård sådan tror jag. Det behövs om man tittar tillbaka på matchen i måndags. Vi behöver stenhård träning...



"Det var din första bordsbön"

Igår tog jag med mig Alexandra och Helen ut till Muskö för att hälsa på pappsen och äta på sjökrogen. Vi tog en tur med båten först för att nörda oss lite med våra kameror. Åkte igenom kanalen, fick självklart möte och gick på grund, det var Helen som styrde!! ;) Lyckades ta oss loss ganska snabbt, sedan fick pappa ta över. En mysig liten båttur! 
När vi kom tillbaka så beställde vi in rökta räkor med aioli till förrätt, riktigt smarrigt. Efter det kom våra efterlängtade köttbitar med pommes och pappas bea! MUMS säger jag bara! 

Nu börjar jag bli riktigt irriterad, har suttit här och försökt ladda upp bilder i en halvtimme! Det fungerar fan inte...aja jag ger upp. Får försöka senare. 







3 timmar senare

Ja, då har jag lyckats slita mig från Sims, efter 3 timmar! Fy fan nu har jag ont i högerarmen...har i princip bara hunnit bygga ett hus! Nörd nörd nörd, I know! Ett bra tidsfördriv i alla fall, tiden bara flyger förbi. Snart kommer älsklingen, då ska vi ner till Ica Maxi och köpa oss lite grönsaker och dipp, mums! Kanske blir att vi stannar och hyr en film också. 
Åh herre gud, imorgon är det jobb som gäller. Ställa klockan tidigare än tio har jag nog inte gjort på hela semestern, eller jo en gång, morgonen jag och Alle skulle hem från K-town. Jag kommer vara så trött imorgon! =( Skulle behöva sova nu, men sov till elva imorse så kommer inte kunna somna redan nu.

Fredagen och gårdagen har gett mig en hel del att tänka på. Vill bara släppa allt och skita i det, men samtidigt så vill jag få ett slut på allting. Orkar inte ha det så som det varit senaste året. Hoppas att allt löser sig inom de närmsta veckorna, vet bara inte hur jag ska gå till väga? Känns inte som att någonting hjälper... Egentligen har jag ingen anledning att vara trevlig, har ändå bara fått SKIT, men orkar inte vara långsynt... Så ja, vi får väl se hur detta slutar! 

Nej Ica Maxi var det! 
Hej svejs! 

Min skönhet!


"Det är du som hatar mig"

Helgen har varit en perfekt avslutning på min semester. I fredags bjöds det på grill hemma hos Helen, sedan utgång på Metro. Kändes som att alla man kände befann sig där. Riktigt lyckad kväll! 
Igår kikade vi film hemma hos Sebbe & Jocke, Hangover för andra gången, men den är grymt rolig så det gjorde ingenting!

Idag har jag äntligen köpt mig en kamera, även fast kontot inte tillät det egentligen. Men men vad gör man inte, jag ville ju verkligen ha en! Så har varit tillsammans med syster idag och lekt lite med kameran! Love it! Så i veckan måste jag ut i våran vackra skärgård och tag lite bilder. Tror att jag och Alle ska göra ett besök hos pappa på Muskö också, hoppas att han har någon god mat att bjuda på! =) 

Seriestart imorgon, mot Stuvsta! Det ska bli riktigt roligt, dock är min kondition inte den bästa men får köra på vilja när den ger upp! Har inte spelat en match på flera månader, spännande och se vart på planen man hamnar. Förvånar mig inte om jag får ta innermittposition, vilket inte lockar mig speciellt mycket. Hoppas på högerytter, jag trivs på kanten! 

Nej nu ska jag spela Sims 3, lite sådär halvnördigt, men det är kul! =D 

Och du, jag är inte ett dugg orolig! Förstår inte vart du vill komma med allt detta, bete dig som en normal person! 


RSS 2.0