Söndagsångest som vanligt...

Mysmiddag hemma hos mammsen och pappsen idag, det blir trerätters; halloumi med honung, kyckling och rotfrukter i ugn tillsammans med en klick tzatsiki och till efterrätt blir det marängswiss! Mums!

Idag har jag fixat det sista, inhandlat lite småsaker som saknats. Jag hoppas att jag inte har missat någonting, har iofs morgondagen på mig också, eller i alla fall eftermiddagen. Blir en sista jobbdag imorgon, säga hej då till all underbar personal och alla underbara barn. Kommer kännas väldigt tomt utan dom! Men men, det är "bara" en månad. :) Nej, nu ska jag återgå till matlagningen!

Snart tisdag

Jaha, då var det söndag om några timmar då! Fredagen bjöd på en riktigt trevlig utgång på Ego, kul att träffa massa bekanta ansikten. :) Hade varit roligt att göra så som du sa, men kände att jag inte riktigt hade modet att göra det. Är nog inte riktigt den människan som skulle kunna göra en sån sak, och tur är väl det, för jag själv hade blivit vansinnig! Kvällen slutade i alla fall med att jag gick barfota från bussen och hem, tyckte att jag behövde vänja fötterna lite med att vara utan skor...i sand!

Kom nyss hem från Heron City, har varit och kolla på Farsan, riktigt rolig film faktiskt!! Nu ser sängen väldigt inbjudande ut, dags att göra sig iordning och krypa ner. Sov fan bara 5-6 timmar inatt...så ja, jag är trött!

Music

Aaaahhh, MÅSTE fixa musik till min iphone...shit, det hade jag totalt glömt bort...inte okej!


Mycket tankar just nu

Jag tror att resfebern börjar smyga sig på...


Nu kan nedräkningen börja på riktigt

En riktigt riktigt tråkig grej som hänt är att Caroline inte kan åka med längre, det suger verkligen!! Vi som har planerat ihop alla tre, så blir det bara jag och Lottie. Kommer kännas jätte konstigt, men men ditt knä är viktigare än en månads resa till Thailand. Vi får satsa på nästa resa, som förhoppningsvis startar i december, och håller i sig minst två månader...
Nu till resan som går av stampeln på tisdag!! Jag fick med mig Lottie ner i källaren igår, så väskan och sommarkläderna är framme. Har även lagt fram alla kläder jag ska ha med mig, måste som sagt gå igenom lillsis garderob också. Vi kommer att starta i Phuket, där vi stannar två nätter, sedan tar vi oss vidare till Phi Phi. Efter det har vi ingen fast resrutt, vi får se vad som händer helt enkelt, vad vi stöter på för folk å sådär.



Min packning för en månads vistelse i Thailand...känns för lite, men men frågar jag mamma så säger väl hon "Nej men gud, ska du verkligen ha med dig sådär mycket?"


Hoppas att det känns bra :)

Ni har ju lyckats nu!

En vecka kvar

Det går bra nu! :)
Om ungefär en vecka sitter vi på planet påväg till Thailand. Det ska bli så underbart skönt, slippa all jävla snö som aldrig kan ge upp här hemma i Sverige. Just nu är denna snö lika depprimerande som regn och rusk under hösten! Fy fan vad jag har tröttnat nu! Håller verkligen tummarna på att snön är borta när jag kommer hem igen i april. Just nu är jag extra irriterad på snön för att min bil är inplogad! Måste egentligen gå ner och skotta fram den idag, för imorgon bitti när jag ska till jobbet kommer jag aldrig palla! Starta en ny vecka med att skotta är ej okej!! Nog om snön...Ha, Jossan ringde nyss och fråga om jag ville med ut och springa...Jo men absolut...NOT! 

Snart är det i alla fall dags att börja packa! Måste ner i källaren och hämta upp min ryggsäck och lite sommarkläder! Är i fullgång och tvättar all tvätt! Så snart är alla mina kläder rena! :) Ska nog ta mig hem till mor & far och låna lite kläder av lillsis också. :)  

RSS 2.0