Alla dessa barnfilmer...



Vet inte hur många jag har kollat på det senaste halvåret.

Time to say goodbye


Ingenting roligare att göra

Flor Rida - Right Round



Laurent Wolf - Wash my world

Nu gäller det att hålla tummarna...


stenhårt!

Är kanske inte ens i närheten, men jag vill verkligen! Man kanske har tur för en gångs skull!

Nu nu nu nu nu!!

Jag vill flytta nu!

Underbart fin!



Trött



Nyss hemkommen från Jossan, lutade åt utgång ett tag men båda insåg sen att vi var alldeles för trötta. Så det fick bli en kex & ost kväll till Jag vet vad du gjorde förra lördagen och American pie 2, halva i alla fall. Nu väntar denna otroligt inbjudande säng, men det är bara du som saknas. Är "taxi" ikväll så sitter och väntar på samtalet som ska ta mig ut i bilen. Hoppas du ringer snart! :)

Ett år som bara har flugit förbi...



Tänk att du snart är hemma Jeffan!




Ni är för bra

Mina änglar












Just nu!



Vila i frid!

<3



Mormor Margit!

Tunisien var grymt!



Världsbäst!



Tunisia vs. Vendelsö IK

1 jobbdag kvar!

Sitter på jobbet och kollar på Landet för länge sedan 6, för att jag inte ska somna så har jag snott med mig en dator. Dom på jobbet tycker säkert att jag är största nörden, men men! Mestadels så sitter jag och söker lägenheter, vill verkligen ha något eget nu. Nu är det ungefär ett år sedan som jag flyttade hem igen. Saknar det där att bara kunna göra vad man vill när man vill, bara vara själva liksom. Skulle vara skönt att hitta något innan sommaren, men samtidigt så är det kanske bättre att bo hemma då, så att man har lite mer pengar. Får se, dyker det upp en helt perfekt lägenhet så måste man ju slå till.

Jag tror att allt blir bra då!

Imorgon bär det äntligen av till Tunisien, det ska bli underbart! Hoppas att det är bra väder bara, och att vi får tid till att ligga och steka lite. Det som är planerat, som vi vet än så länge, är två matcher. Sedan blir det väl en och en annan träning också.
Det känns riktigt skönt att man har varit duktig denna vecka och gymmat ordentligt! Får faktiskt tacka Jossan för det. Ikväll blir det också ett besök på gymmet, tillsammans med hela laget. Och ikväll får jag äntligen träffa Sara & Helen!
Jag har inget roligare för mig, ett riktigt tråkigt inlägg.
Hej hopp!!

Love is in the air

En helt perfekt söndag!


Jag älskar dig!

Middag och Cabaret

Kvällen i bilder!


Bakpotatis med skagenröra & baconröra!

Lillesyster och jag!



RSS 2.0