Inga men...

Den här veckan finns det ABSOLUT inga "jag orkar inte", "bara en liten", "tränar imoron istället" mm! Jag ska köra stenhårt, är iofs bara 4 ½ dag kan man säga, men ändå...har man haft en riktig slapp vecka med onyttigheter varje dag så finns det ingen annan utväg. Morgonprommis varje dag, förhoppningsvis två pass på gymmet imoron, likaså på onsdag, på torsdag blir det ett enkelt spinningpass. På fredag bär det av till Linköping för att fira Gustavs 25 årsdag!! 

Nej nu ska jag återgå till hemnet och kika lägenhet!  

Blev inte många bilder...














Home sweet home

Kryssningen blev väldigt lyckad! Kommer definitivt att åka på flera, har faktiskt varit väldigt emot det tidigare. Ikväll blir det lugnt och skönt hemma, har redan mosat i mig sushi och efterrätt (digistive, hallon och kesella vanilj). I köket står det chips & dipp och väntar på mig.

Imoron väntas en systerdag inne i stan, vi kommer starta dagen med en hotellfrukost på Malmen. Mys!

Väldigt efterlängtad helg

Äntligen fredag imoron, iofs har veckan gått väldigt fort...men ändå! Imoron är det kryssning som gäller, ska bli riktigt roligt. Har införskaffat mig den omtalade mobilväskan nu, så den ska hänga runt halsen hela kvällen, eller så får den ligga i hytten. Borttappad ska den inte bli i alla fall!

Står i valet och kvalet nu, ska man bo kvar i Haninge eller ska man röra sig in till stan, Söder eller Kungsholmen? Måste sätta mig ner och skriva för- och nackdelar! Har inte tänkt på det så mycket, men nu när mäklaren har varit där och lämnat papper mm så känns det riktigt sorgligt!

Mellanmål & Tre kronor



Har äntligen kommit hem från jobbet. När klockan ringde imorse var det riktigt tungt att kliva upp. Har såklart åkt på en förkylning, hoppas bara att jag inte bli sjukare nu när det är kryssningsdax på fredag. Ett spinningpass var inbokat ikväll, men får hoppa det och vila istället. Så ikväll blir det soffan, handbollen och B&J. Är man sjuk måste man bara få äta glass!


Nedräkningen till...

Thailand måste starta idag! Bara 21 arbetsdagar, underbart!! Som jag längtar, dock har jag fortfarande ingen bikini...

God natt!

 

GRATTIS Jessica!!!

(Är otroligt stolt över pappret, love it!)



Nyss hemkommen från Jossan, vi har spenderat kvällen där tillsammans med Sissie. Tanken var att jag skulle krypa ner i sängen på en gång, men jag fastnade vid datorn såklart. Jag förstår verkligen inte varför, jag gör inget vettigt överhuvudtaget. Kommer ångra det imoron bitti när klockan ringer halv åtta, då de är dags för en morgonrunda.

 

 


Just a dream

Fan, det var bara den dröm denna gång också! Om det ändå vore verklighet...

Sitter och laddar för ett spinningpass, funderar på om jag ska gå dit eller om jag ska ta bilen. Skulle vara skönt att komma hem snabbt efter, för då är det städning som står på schemat. Behöver verkligen tvätta också, men man får inte tvätta på söndagar här...förstår inte varför! Blir väl att kanske ta sig hem till mor&far, men tror inte att det är så populärt. Aja, får väl försöka boka in en tid i veckan istället. Jag hatar tvättstuga btw!!

Ikväll blir det mys med Jossan, vi ska äta räkor med aioli och nåt gott bröd...självklart ska vi kolla på Solsidan! Har hört att det här avsnittet ska vara jätte roligt.  

Snygg snygg snygg

Yesterday blev det Never let me go & Easy A. Båda två var helt okej, om Easy A säger jag bara Cam Gigandet!! "Hej min blivande man!" Idag blir det att ta sig till Bromma och handla födelsedagspresent och kanske en liten fika. Är så otroligt sugen på en latte...eller en chai latte kanske hmm, det kommer bli svårt!

Äntligen fredag!

Ingen träning och inga krav idag! Ska snart iväg för att käka lite mat tillsammans med Sara, Helen, Jonas & Gustav...jag blir det såkallade femte hjulet ikväll. Woho! Efter det lär det inhandlas en hel del snacks, jag ska ha B&J och choklad! Mums!

Dags för 1,5 h spinning



Ser fram emot att komma hem ikväll, krypa upp i soffan med en kopp te och tända ljus.
Frågan är när du hör av dig, om du nu gör det...


Beslutsångest



Kunde inte riktigt bestämma mig vad jag var sugen på, så det fick bli en härlig blandning.
Gott var det i alla fall!


"Mitt" år i bilder

                                   

Minnen från året som gått


Me

Ett år har redan gått och jag trivs, med mig själv, bättre än någonsin. Visst var det jäkligt tufft i början, men Thailandsresan och vänner (gamla som nya) hjälpte mig att komma igenom den jobbigaste tiden. 2010 har verkligen gjort mig till den jag är idag, gladare, positivare, starkare, spontanare mm. Självklart saknar jag den tiden då allt var bra, men man förändras med tiden och det som hände är något som tillhör livet. (Synd nog så tror jag att alla råkar ut för det minst en gång i alla fall.) Jag har lärt mig att njuta av livet och ta en dag i taget, visst har det funnits perioder då jag har fått panik och haft nya planer varje dag, men när jag ser tillbaka på det så känns det bara som en positiv sak. Man måste ha drömmar, och det har jag fortfarande, massvis!
En sak jag har lovat mig själv är att aldrig falla tillbaka på den personen som jag var förut. Sån tur är så lär man sig av sina misstag!

Lycklig!

Åh, vilken lättnad!! Har äntligen fått min iphone nu, kopplade in den i datorn och återställde med senaste säkerhetskopian...ALLT är kvar! Jag är så fruktansvärt glad just nu, detta har tyngt ner mig väldigt mycket den senaste tiden. Känner mig som en riktig nörd, men fy tusan vad beroende jag är av den. Förstår inte hur man har klarat sig med en vanlig telefon tidigare. En sak är säker, jag kommer aldrig att lämna iphone!! Nu sitter jag bara å väntar på att sim kortet ska aktiveras. Ska nog ta mig en dusch så länge, har kört rygg och mage tillsammans med Jossan. Var helt slut när jag kom hem, orkade knappt laga mat...skakig i hela kroppen. Så det ska vara! Är super laddad inför morgondagens spinningpass, det ska bli grymt skönt att svettas!

Jag måste få tag på en mobilväska! (Hoppas att jag har lärt mig av mitt misstag, ber till gud att jag aldrig sumpar mobilen igen). Försökte intala mig själv idag att jag inte har tappat något sådant tidigare, haha men pappa kunde rabbla upp en hel del saker faktiskt. Jag kanske inte är så ordentlig ändå, är nog en riktig slarvmaja innerst inne!

Riktigt skönt att ha börjat äta riktigt mat nu igen, känner verkligen jätte stor skillnad! Mycket gladare & piggare!

Sunday

Nyduschad, morgonrock, uppkrupen i soffan, tända ljus, en kopp te...och självklart, som resten av sveriges befolkning, Solsidan! Det kan inte bli mycket bättre just nu, som jag anade, jag verkligen njuter av ensamheten. Vilket jag säkerligen inte kommer att göra så länge till, men men det får jag lösa då.

Sjätte dagen

Det börjar flyta på lite bättre med detoxen nu, känner mig inte lika slö å lättretlig längre. Frågan är bara om jag ska köra 10 dagar eller bara en vecka. Om sista dagen blir imoron så ska jag köra på ett annat "program" på måndag...Vill kunna träna lite hårdare än vad jag kan göra nu! Måste ligga i nu, är trots allt bara 5 veckor kvar till Thailand.

Ensamtheten lockar enormt just nu, ska bli riktigt skönt att bo för sig själv ett tag!

Detox

Varför har jag gett min in på det här? Känner mig så fruktansvärt deprimerad just nu också...
Är bara inne på fjärde dagen men känns som en evighet. Nu när jag har börjat så kan jag fan inte bryta det...måste köra 10 dagar i alla fall.

:/

Nej fy tusan, nu har jag kommit in i en sån där period då jag analyserar och tänker sönder saker och ting! Tänk om jag hade gjort så, vad hade hänt då? Eller skulle jag ha sagt något, eller ska jag säga något...aaaahh vill bara härifrån. Jag hatar verkligen att ha det såhär, nej måste försöka ignorera och fortsätta.


Ensamheten börjar bli lite trist!

Underbara dagar i Sälen










Härligt att åka skidor igen, grymt med After-ski, träffa massor av sköna människor, mysigt att umgås med härliga vänner, dock riktigt surt att tappa telefonen första kvällen, spärrat bankomatkortet helt i onödan, glömde mina hemnycklar på Jens Brittas väg...någon måste ju lyckas med det också!



"Vi drar till fjällen!"

Wiie, imoron drar vi en spontan resa upp till Sälen/Hundfjället!

Nyårsafton!



En grym kväll!


RSS 2.0