Usch, fy & blä!

Nej nu jävlar, det finns fan inga bortförklaringar nu!!!! Jag ska klara detta...

Vad ska jag göra?!

Usch usch usch, jag klarar verkligen inte av det jag ser!! Har verkligen försökt sedan jag kom hem från Thailand, men ingenting verkar fungera. Blir tokig, vet fan inte vad jag ska ta mig till! Visst jag levde verkligen livet, och hade det hur bra som helst...meeeen det känns fan inte normalt! Efter denna helg då jävlar!! Jag är stark nog, jag klarar fan av det!!

Ser verkligen fram emot denna helg. Blir först ett stopp i Göteborg, där det blir födelsedagsfirande på lördagen, sedan rör vi oss vidare till Oslo på söndag eftermiddag. Hem kommer jag inte förrän på tisdag natt...härligt med lite semester. Love it!

Nu laddar jag inför en löprunda, unnar mig sedan 20 minuter på solarieöarna!

Vart tog våren vägen?

Nu har jag vart hemma i 1,5 månad...känns inte ens som att jag har varit ute och rest, men men mycket har hänt! Känner för att bjuda på lite bilder =)

             

Vi har firat Gustens 22 årsdag, haft en sushikväll tillsammans med Lottie, Gusten och Fredrik, var på Clarion Hotell och ätit en super god frukostbuffe, varit på Snaps tillsammans med jobbet, kollat på Älvsjös seriepremiär tillsammans med Sissie, haft balkong mys med Sissie och Jossan, "firat" Valborg, gjort min första tatuering...och absolut inte den sista! Nu ser jag fram emot helgen som kommer, då ska vi åka till Oslo! Längtar!

Känner mig lite halv splittrad faktiskt, vet inte hur jag ska göra till hösten...plus att det är andra jobbiga tanker i mitt huvud just nu. Jag försöker släppa det, tror att det är det allra bästa, är nog inte tillräckligt stark för detta!

Ensam är stark...

och jag har verkligen förstått att det är sant!

Men just nu önskar jag att du vore här...


Tiden får alldeles för fort...

Thailandsresan är det bästa jag har gjort!

PhiPhi




Koh Samui


Koh Tao




Koh Phangan






Bangkok




Har spenderat resan tillsammans med underbara människor!


RSS 2.0