Luftballong

Jippie!! Det var i alla fall de första jag sa när jag ringde "Uppner", då telefonsvararen sa att dom välkomnade alla passagerare till kvällens ballongflyg! Jag tar komp från jobbet, stressar hem för att byta bil, hämtar Jonas (som var så snäll och körde oss till Nacka) och stressar sedan till Skogås för att plocka upp Lottie. Vi blir uppropade och hoppar sedan in i bilarna som ska ta oss dit därifrån vi skulle lyfta...vi väntar i en timme för att piloterna skulle avgöra varifrån vi skulle starta! Yes, nu vet dom tänkte vi när värdinnan kom till våran bil, men nej då får vi höra "Tyvärr vi måste ställa in flygningen ikväll, det kommer bli dåligt väder" Fuck fuck fuck...aja sådär långt har vi aldrig kommit. Så vi får väl göra ännu ett försök, förhoppningsvis kommer vi lite längre då!
Nu är i alla fall lägenheten i Skogås tömd och städad, vi lämnar ifrån oss nycklarna imorgon!

Tänk om det blir helt fel



Aah, jag är så fruktansvärt nervös! Jag kommer säkert att vara det nu i tre veckors tid, massor av tankar som far runt i huvudet. Stackars Lottie som bor tillsammans med mig...hon kommer att få höra detta dag ut och dag in! Får se till att sysselsätta mig med annat hela tiden så jag inte tänker på det lika mycket.


"Lika omogna båda två"

Samtalet med dig gav mig en härlig känsla i kroppen, svår att förklara, men det kändes verkligen jätte skönt.
Tack du!

Flytt

Fredagen var grym, förfest hemma hos mig å Lottie...sedan rörde vi oss med Eriksdalsbadet och Popaganda. Självklart för att beskåda den otroligt grymma Robyn, love her!!! Efter det så bjöd vi ju självklart på efterfest också, vi ska ju ändå flytta imorgon så vad fan. Lördagen blev lugn tillsammans med Lottie & Jossan med god mat och kex&ost. Nu håller vi på att packa och städa för fullt, fy tusan vad jag hatar att flytta. Kommer bli en flytt till om två månader...helt hemskt!

Äggen på fönstret är nästintill omöjligt att få bort........

Bara för att

Det är så roligt att se hur fast & bekväma människor kan vara, antar att det är ett tecken på att man är osocial.

Hello, is it me you're looking for?


Att jag aldrig lär mig

Då var denna helg över, idag är jag faktiskt mer död än levande. Två festdagar i rad plus alldeles för lite sömn, slutar väl inte bättre än såhär. Så om ett litet tag blir det att ta sig en dusch och sedan krypa ner i sängen. Jag stänger imoron så en liten sovmorgon har jag att avnjuta imoronbitti. Härligt! Efter jobbet blir det att ta sig hem till S&H, på lite kalas. Sedan tror jag faktiskt att jag ska ta mig upp till Sats och fixa mitt gymkort, jag är så sjukt taggad på att köra igång stenhårt nu. Har lite drygt en månad på mig, måste bli lite fit i alla fall...man kan ju alltid hoppas att man lyckas.

Alla är fan likadana...!

Friday

Gårdagen bjöd på räkor & kräftor hemma hos mamma med systrarna och min kära sambo. Första kräftorna för i år, det var riktigt gott. Runt nio tiden rörde jag och Lottie oss hem...jag var jätta sugen på att dra ut, så vid elva börjar jag göra mig i ordning. Plockar upp Jonas och Oscar i Haninge, för att sedan möta upp Karin och Jocke inne i stan. Det hela slutade på Amba, första gången jag var där faktiskt (kanske lite efter I know) men ett helt okej ställe, var dock inte så jätte mycket folk. Vid hemgång mötte jag upp G och fick sällskap hem. Vågar fan inte gå själv längre, inte efter att Angelica skrämmer upp mig med att de är en psykopat som är ute efter mig...haha!

Time to breakup

Nej nu har jag bestämt mig, jag ska lämna i-form och gå över till Sats. Känner att jag behöver en förändring även i "träningsvardagen". Jag vill ha lite nytt runt omkring mig för att verkligen känna mig motiverad till att träna. Var som sagt och körde ett pass på Sats igår, vilket var riktigt roligt. Kändes bra att komma in där, atmosfären lockade till att träna och köra slut på sig själv. Så när lönen trillar in på kontot blir det att ta sig dit och binda upp sig på ett år, det braiga är att jag får frysa kortet när jag ska ute och resa. Appropå resa så blir det nog tidigare än planerat, förhoppningsvis drar jag och Ida redan i mitten på januari, beta av Kambodja och "jobba" lite där. För att sedan ta sig till Koh Samet och möta upp mamma, Elli, Angelica & mormor. Vilken vår jag har att se fram emot! Gud vad jag längtar!  

Härlig känsla

Njuter av livet!!


Pluggsugen

Motivationen till att börja plugga börjar sakta men säkert komma känner jag. Det känns riktigt roligt, med tanke på att jag har känt att jag aldrig kommer börja igen. Har dock inte riktigt kommit på exakt vad jag vill plugga till, men jag har fastnat för några program, så ska söka till våren bara för att se hur svårt det är att komma in på de olika programmen. Kommer inte att bli plugg förrän nästa höst i alla fall, så jag har en hel del betänketid. Jag har bestämt mig för att inte plugga i Stockholm i alla fall, känner att jag vill flytta till en annan stad, troligtvis Göteborg. Men som sagt jag får se, brukar ju ha en tendens att vara ganska velig.
Ikväll blir det ett Sats Core Puls pass, så ska nog ta en liten powernap nu! Är fortfarande lite sliten från måndagens och tisdagens konferens...plus att det var rätt så mycket barn tillbaka på jobbet idag.
Walking in Memphis - Marx Cohn

Alla hemma igen

Jaha, då lär man väl bli sjuk lagom till måndag/tisdag. Sis kom som sagt hem idag från Magaluf, med sig hade hon ögoninflammation, feber & och en äcklig slemhosta! Dum som jag är så sitter jag i samma rum som henne nu, har iofs vart nära henne sen hon kom hem. Har ju faktiskt saknat henne! Blir en lugn hemmakväll nu med E och mammsen, hon kom precis innanför dörren tillsammans med två överlyckliga hundar. Har inte träffat dom på en heeeeeeeel vecka. Skönt att ha dom hemma igen, längtar faktiskt tills jag flyttar hem på något sätt. Även fast att jag helst av allt vill ha en egen lägenhet, men jag får verkligen intala mig att jag sparar massor av pengar om jag bor hemma fram till resan. Jag har till och med börjat planera hur jag ska inreda mitt rum, vilka färger jag ska ha osv. Ska bli roligt att göra om och göra det mys.

Is this love - Bob Marley

En helt vanlig lördag

Det blev en hel del tröstshopping igår! Det kändes riktigt bra då, men idag vette fan...mycket pengar men men! Skulle ha gjort av med lika mycket, om inte mer, ifall jag åkte ner till Gbg. Kvällen spenderades hemma i Haninge med Sara, Lottie & Tessan. Grillningen misslyckades totalt då vi glömde grillkolen vid godiset, kommer hem och ska ladda grillen; "Sara var är grillkolen" Vi var så fruktansvärt godissugna så vi tog oss snabbt till kassan så vi fick äta vårat efterlängtade godis. Fick låna lite kol av grannarna, men det var de sämsta ever! Fy fan, gick ju inte å få fart på det. Så vi fick steka kycklingen och grilla fylld paprika i ugnen. Det blev gott i alla fall faktiskt!
Idag blir de typ lite mer shopping i farsta, sedan ska jag hem och förbereda lite mat tills lillesyrran kommer hem från Magaluf. Iland måste man ju försöka vara den snälla systern :P Köpa hem lite Ben&Jerrys och choklad också.

Nu vill jag bara gå i ide

Usch, vilken deprimerande eftermiddag, kvällen kommer bli likadan! Just nu känns allt bara så meningslöst, allt är bara skit. Gick ner mig totalt nu! Kommer inte bli glad igen på flera månader (vilket bara är en känsla nu, jag vet men ändå)! Livet känns så fruktansvärt trist!! Blä blä blä! Hade som sagt verkligen sett fram emot att göra något denna helg, men det har ju skitit sig totalt. Så det blir ytterligare en helg i stockholm, vad ska man göra här?! Har ju till och med tagit ut semester och allt. Jag ska i alla fall in till stan med Sara imoron och tröstshoppa, shoppa upp alla pengar jag hade tänkt ha i Göteborg. Då kanske livet känns lite positivare.

Jag vill resa nu nu nu nu, orkar inte vänta till nästa år!! Just nu väntar jag bara på att det jag har inplanerat i höst ska bli klart, så att jag kan planera mitt liv. Ser bara en lång och hemsk höst framför mig nu................

Sad :(

Kul att man har tagit ut semester helt i onödan nu...fan! Det blir inget Way out west :( Känns så fruktansvärt surt, hade verkligen sett fram emot att komma iväg denna helg, göra något utöver det vanliga. Men men det blir ju fan aldrig som man tänkt sig! Får se vad man hittar på här hemma då, lär väl bli nån utgång i alla fall.
Idag har jag sökt jobb i Dubai, haha som bokningspersonal...det låter faktiskt jätte kul. Det om något är ju nåt annorlunda. Skulle vara riktigt kul att testa på det :) Lär ju inte få jobbet, men man kan ju alltid drömma sig bort!

You are always on my mind

Jag har redan gått och lagt mig i sängen, vad är det som händer? Klockan är inte ens nio och det är fortfarande jätte ljust ute. Kommer nog inte ha några problem att somna ändå, är så fruktansvärt trött. Känns verkligen att jag har öppnat två dar i rad. Nej bara blaha blaha, nu ska jag sova! Sleep tight!

Framtiden

Imorse när jag vaknade hade jag redan världens träningsvärk, så jag bävar för morgondagen, med tanke på att jag knappt kan gå nu! Brukar ju alltid vara värst två dagar efter...! Pinade i alla fall mig själv igenom en powerwalk tillsammans med Sara & Helen, blev mycket prat om livet och den närmaste framtiden. Alla tre är lika förvirrade, ingen vet vad vi egentligen vill. Om några månader har man väl förhoppningsvis bestämt sig.

Btw, så HATAR jag itunes!! Jag har aldrig riktigt förstått mig på det, men nu har jag fan haft en iphone i över ett år, så jag borde veta hur man gör för att det inte ska bli fel. Men på något sätt så lyckas alla mina kontakter försvinna när jag ska uppdatera telefonen, allt annat är kvar, men INGA nummer. Jag blir så fruktansvärt irriterad, sånt kan störa mig i flera dagar. Teknik ska bara fungera det ska inte finnas problem.

Jag ber till Gud att jag får befinna mig runt omkring här från februari till maj!


Helt mör i hela kroppen

Känner mig för en gångs skull stolt över mig själv, det var väldigt länge sedan jag kände denna känsla!

Faith - George Michael


Haningebo

Då var man bosatt i Haninge i två nätter då, ska vara husvakt hemma hos mor&far. Öppnade imorse så slutade vid två, riktigt skönt! Nu är det full fart här hemma med tvätt. Ska ta en liten powernap sedan ut på en promenad...laga en god middag och avsluta kvällen med ett bodypump pass! Kommer vara död imoron, öppnar igen. Men men bara att stå ut, har bara tis & ons kvar på jobbet, sedan bär det av mot Göteborg och Way Out West!


Sommarkväll

Besöket hos frisören resulterade i klippta toppar och lite uppklippt...bad henne att verkligen stripa till topparna. Är nöjd faktiskt, blev ett helt annat fall på håret! Får se, kanske blir en färgning till hösten. Senare på kvällen mötte jag upp Ida & Siri inne i stan, dom satt på ett ställe vid stadsbibblan, det var riktigt mysigt. Jag drack två glas rose och hade världens huvudvärk imorse när jag vaknade, så de blev att snabbt stoppa i sig en alvedon och bege sig till jobbet. En rastlös själ som jag är så har det bakats idag, två kakor (banankaka & kärleksmums). Snart är det dags för en kopp kaffe och en liten bit kaka, det är ju trots allt fredag. Kvällen bjuder på räkfrossa och mys hemma hos mor&far tillsammans med tjejerna.


I've got to think twice

Idag måste jag göra något åt mitt hår, frågan är bara vad?! Vill ha en riktig förändring...blir så arg på mig själv bara för att jag är så feg! Skulle vilja färga håret brunt, eller klippa kort.

Pappa & döttrar dag

Jaha, då börjar denna onsdag att rinna mot sitt slut. Har verkligen haft en toppen dag, började med att jag öppnade på jobbet, ett snabbt läkarbesök vid halv elva och efter det tog jag och Elli oss ut till pappsen på Muskö. Där bjöds det på bergtunga med kokt potatis och räk- & kräftröra...och självklart till efterrätt en mjukglass dränkt med nougatsås och nötkross, himmelskt gott! Sedan fick vi en liten sightseeing runt på ön, pappa har utforskat lite med sin motorcykel så han visade oss sina smultronställen. Min eftermiddag/kväll har inte varit sämre den, började med 1,5 timmes promenad tillsammans med Sara och en massa skitsnack, vid middagsdags joinade även Lottie. :) Hundvakt hemma hos mamms & papps nu, är nog dags att krypa ner i sängen snart om man ska orka med två otroligt "tunga" arbetsdagar till. Mobilen pep nyss till i syrrans rum, hoppas att jag får de svaret jag vill ha!
Känns som att saker och ting börjar klarna lite, tänk vad fort det kan gå ibland!

En underbar helg i Lidköping



Maxine, Nadine, Me, Siri & Mine laddade för GoKart (Jag har för mig att jag var sämst, ha!!)

I fredags efter jobbet satte jag kurs mot Lidköping, Siris landställe. Efter cirka 4 timmars ensamkörning var jag framme. Sista halvtimmen var jag så fruktansvärt trött...så då var det bara att pumpa jättehög musik och sjunga/skrika med. Tur att det inte var någon med mig i bilen, den hade det varit fruktansvärt synd om. Vi satt sedan ute på altanen fram till tidig morgon och hade det grymt! Tack min älskade vän för att du övertalade mig.

Pics från semestern, som gick för fort!





Underbara vänner på Gotland!









Jag och världens bästa sambo på besök hos mormor & morfar på Öland/Byxelkrok





Otroligt mycket i huvudet just nu...

eller rättare sagt alldeles för mycket!





Har lite planer på att söka jobb i Norge, skulle vara väldigt kul att göra något helt annat. Bryta denna trista vardag som pågår här hemma i Sverige. Samtidigt som en långresa lockar väldigt mycket, men eftersom att jag har lite andra småplaner till hösten så får jag nog vänta med resan till nästa år. Som sagt det är mycket just nu, är så fruktansvärt kluven!! Inte blir det bättre när man får inbrott i bilen var och varannan dag plus att jag om tre veckor inte har någonstans att bo...blä blä blä! Aja, det löser sig säkerligen tillslut...frågan är bara när!


Saknar dig mer än nånsin nu!

RSS 2.0