Mina ögonstenar

 




Lugn lördag

Gårdagen började hemma hos Sara & Jonas tillsammans med lite blandat folk, vilket var väldigt trevligt. Sedan snyltade jag, Alle, Thomas och Johan skjuts av Jossan in till stan. Tanken var att vi skulle in på Grodan som ALLA andra, eftersom att det var kaos utanför så gick vi och tog en öl på Soft kök & bar istället. En lagom fartfylld fredagskväll med tanke på att jag fortfarande är lite små krasslig.
När pappsen kom hem i förmiddags så åkte vi för att kolla på bil, har nu kommit fram till att vi ska köpa privat istället för på en bilfirma. Så när pengarna sitter på mitt konto så ska jag och Calle bege oss ut på biljakt. Äntligen! Det kommer underlätta så fruktansvärt mycket nu när jag får en egen bil, ska bli riktigt skönt! Sedan är det bara en lägenhet som saknas, sen har jag allt jag vill och behöver ha! Då är livet perfekt!

Ikväll blir en hemmakväll för min del, friskna till ännu mera! Älsklingen ska på race, så honom kommer man väl inte få se en skymt av förrän om ett antal timmar. =(

Jippie, på torsdag är det ballongflygning som gäller!!! Hoppas bara att vädret håller i sig!





Ingenting

"Jag är bara allergisk mot att det är kallt, för då blir jag förkykd"
En kommentar från en 6-årig kille idag, i samlingen när vi prata om allergier. Jag förstår verkligen hur han tänker, ganska smart ändå tycker jag. =) 
Dom är helt enkelt bara för söta mina små ekorrar!

Usch, jag har inte använt min kamera på hur länge som helst, känns jätte trist. =( Men imorgon ska jag ta MYCKET bilder. Först blir det en tripp in till stan tillsammans med Alle, sedan hade vi tänkt att ta en promenad hem till henne. Där blir det middag, svull och förkrök! Sedan en väldigt efterlängtad utgång, var år och dar sen känns det som.

Ikväll blir det en riktigt mysfredag tillsammans med älsklingen! <3





RSS 2.0