Vill ha

Nu är det fan dags att ta tag i saker och ting. Det är så otroligt mycket saker som jag vill ha, men jag försöker inte ens. Hade värsta chansen att köpa mig en systemkamera, gjorde jag det? Nej! Usch jag blir så irriterad på mig själv, jag ville ju verkligen ha en, eller rättare sagt jag VILL verkligen ha en. Hur bra som helst, och till värsta grymma priset. Nu är den chansen bortblåst! Lär man väl få betala det dubbla för en lika bra med lika mycket tillbehör. Har man pengar så har man. Inte.
Sedan är det en lägenhet som jag prioriterar rätt så högt! Synd bara att man inte har så bra betalt, vilket leder till att lånelöftet inte räcker överhuvudtaget! Det suger helt enkelt. En hyresrätt är ju inte det enklaste att få tag på heller. Hyra i andra hand visst, men jag skulle verkligen vilja ha något som är mitt.

Måste komma iväg och tatuera mig! Fick en när jag fyllde 18 men har inte varit iväg ännu. Dels för att jag inte har varit säker på vad jag vill ha och sedan för att jag är lite chicken! Nu har jag faktiskt två stycken, en i svanken och den andra på handleden. Har inte bestämt mig vilken jag ska börja med ännu...återstår att se!

En bil skulle inte sitta helt fel heller! Den är väl iofs på väg, måste hålla utkik lite mer nu. Har varit lite lat på sista tiden! Innan sommaren är slut hoppas jag att Punton har sällskap på parkeringen. =)

I höst hoppas jag på det som jag har velat länge!

Nej nu måste jag hoppa in i en dusch! Sedan ett besök på bolaget, utgång ikväll! Köra fullt ut nu sista helgen på semestern. Bye!

Jag är så glad att jag fann dig

Imorgon bär det av in till stan tillsammans med älsklingen. Shoppa lite, sätta sig på någon mysig uteservering och äta lunch. Hoppas på bra väder bara!




Kom hem nu!! =)

Älskade syster

Inatt vaknar jag av att tröskeln i vardagsrummet knarrar, blir lite rädd och undrar vem det är. Öppnar ögonen och kollar mot dörren, där står min storasyster.
A: Är du vaken?
Jag: Jag vaknade till nu när det knarrade, vad gör du?
A: Jaha, vad är klockan?
Jag: Typ tre, fyra kanske.
A: Oj, jag vaknade av mig själv och fick värsta idén, tänkte att jag skulle sätta mig ner och sortera lite Ölandsbilder. Men klockan är nog lite för mycket.
Sen försvinner hon igen! Du skrämmer mig ibland ;)


Helt otroligt...

jag kom upp ur sängen och ut på en powerwalk! Rätt chockad över mig själv faktiskt.

Jag fastnade





Börjar jag lyssna på musik på youtube så fastnar jag alltid. Jag hittar bara fler och fler sköna låtar som man aldrig hört förut, nu har jag en hel del sparade som favoriter. Nej för tusan, tio över tolv! God natt än en gång...

Degigt värre

Imorgon SKA jag ut på en morgonpromenad, det bara är så. Nu har jag varit alldeles för lat i för många dagar, dags att sätta fart. Första fotbollsträningen igår på flera månader, kändes riktigt roligt faktiskt. Får se vad ryggen säger efter några fler, hoppas att det inte ska vara några problem. Ska nog ändå ta mig till farbor doktorn innan mitt frikort går ut, orkar inte betala massa pengar. Finns roligare saker att spendera dom på! Måste dock lägga några hundralappar på en tråkig regnjacka, nu när man ska bli förskolelärare och allt. Shit, jag blir nervös bara över att tänka på det, undra hur det kommer att bli. Nu kommer allt bli så seriöst och viktigt, när jag var vikarie så var jag bara vikarie...behövde inte gå på alla möten, kunde lämna jobbet bakom mig när jag slutat, nu blir det andra bullar! Känns ändå ganska skönt att ha en fast anställning under dessa tider må jag säga.

Idag skulle jag ha begett mig ner till Skåne igen, fast denna gång Falsterbo. Blev tyvärr inte så då jag vaknade inatt och mådde riktigt illa...skulle nog inte vara så kul att sitta i en bil i minst åtta timmar då. Så kanske möter upp mina vänner i Göteborg imorgon istället, tar ett sista minuten tåg. Bo på hotell, käka god buffe frukost, Liseberg, två utgångar hinner vi nog med, strosa lite på stan, bara ha det riktigt GÖTT helt enkelt!

Nej nu måste jag nog sova ser jag, om jag ska orka upp imorgon bitti för min powerwalk!
Sleep tight!

K-town

Bjuder på de få bilderna jag tog. Jag som alltid har kameran med mig vart jag än går, glömde den självklart nästan jämt. =( 

        

Underbara människor i Kristianstad!

Befann mig på "fel" ö vecka 29

Öland - Byxelkrok/Borgholm  

Borgholmsslottsruin, mysstunder vid klipporna, sol & bad, Trollskogen, rökta räkor, grill på stranden, cykelturer, promenader, solnedgångar, Tomas Ledin och självklart lite egopics!
Jag älskar Öland!


                              

En underbar vecka då vi bara slappade, där jag försökte hitta tillbaka till mig själv, vilket jag tror att jag har gjort. Känns riktigt skönt faktiskt, behövde nog komma iväg och bara tänka på mig själv ett tag.

Adios!

Baby when you are gone

I've been wondering around the house all night
Wondering what the hell to do
Yeah, I'm trying to concentrate but all I can think of is you

Well the phone don't ring 'cause my friends ain't home
I'm tired of being all alone.
Got the TV on 'cause the radio's playing
Songs that remind me of you...

Baby when you're gone, I realize I'm in love
Days go on and on, and the nights just seem so long
Even food don't taste that good, drink ain't doing what it should
Things just feel so wrong, baby when you're gone

I've been driving up and down these streets
Trying to find somewhere to go
Yeah I'm looking for a familiar face, but there's no one I know

Oh, this is torture, this is pain, it feels like I'm gonna go insane!
I hope you're coming back real soon, 'cause I don't know what to do...

Carro <3 Calle

Jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Längtar tills jag får kasta mig i dina armar, och du kramar om mig hårt! Hos dig känner jag mig trygg. Är helt enkelt inte hel utan dig, går inte en minut utan att du dyker upp i mina tankar. Just nu känner jag mig som världens olyckligaste människa. Det gör så fruktansvärt ont, har aldrig känt såhär tidigare. Det ska vara du och jag föralltid, inget får komma emellan oss, ingen ska få förstöra!
C <3 C

PUSSPUSS!!!!

riktigt jävla jobbig känsla

"Det gör ont en stund på natten, men inget på dan"


Jag älskar dig!


Jag vill!!!!

Jag är stark, jag klarar det här!

arg, ledsen, besviken allt på samma gång

Usch vad less jag blir! Hur i helvete kan man vara så fruktansvärt omogna? Jag förstår inte vad DU vinner på att säga något sådant? Vad har jag gjort dig för något? Inte ett jävla dugg rent ut sagt!
Vad var tanken bakom detta? Såra eran vän? Vad fan är ni för sorts vänner då? Inga alls, falska jävlar. Jag hoppas verkligen att du inser vad det är dom har gjort...sådär beter man sig inte mot sina vänner. Måste kunna acceptera deras val. Trodde faktiskt mer om er!
Jag kan förstå en persons "hat" men fan inte från er andra. Nu är det som det är, och det är så fruktansvärt tråkigt, att detta skulle få förstöra! Jag hoppas att ni är nöjda nu! Vad det nu har lett till. Och att ingen av er säger någonting, bara kör på, hänger på alla andra, det är helt SJUKT! Så jävla fega som inte vågar stå för någonting! Vad fan skulle ni säga om det drabbade er? Tror inte att ni skulle bli speciellt glada!

Oj vad mycket svordomar det blev! Men jag är så fruktansvärt irriterad över vad som har hänt! Förstår inte hur man vill förstöra för sin vän? Hur alla ens vänner vill förstöra för en person, som tillhör "gänget".

Nej nu ska jag försöka sova! Var tvungen att skriva av mig lite, vet inte vart jag ska göra av alla tankar och funderingar. Jag kommer ändå inte få något svar på något...vilket är piss! Men men det är väl bara att se glad ut och gå vidare. Tänker fan inte sjunka lika lågt som NI!

Godnatt!

Långtråkigt

"Life without love is like a tree Without blossom and fruit." - Khalil Gibran (1883-1931)

música





Det här är sommar!

heal the world

Äntligen fredag! Den här veckan har varit den längsta ever...tiden bara smyger fram! Ikväll blir det ett besök hemma hos Hanna tillsammans med lite folk, får se vart kvällen leder oss. Imorgon hoppas jag att det blir bio, Hangover. Har hört att den ska vara jätte rolig, vilket jag inte har svårt att tro.

Jag borde verkligen slå till på en systemkamera nu, för ett bättre erbjudande kommer jag inte att få. Men när det väl gäller så blir jag så extremt snål. Nu är det semester också, då behövs pengarna ännu mer. Kan inte bestämma mig, har världens beslutsångset. Jag vet att, köper jag den inte nu så kommer jag ångra mig om några dagar när det är försent! Åh, jag får panik! Har tjatat om en jätte länge...så varför inte egentligen? (Försöker övertala mig själv att jag ska köpa den.) Jo, pengarna försvinner! Jaja, vi får väl se...

Bara en timme kvar, sen är "skoldagen" slut!
Tack å hej leverpastej

Semester

Nu är det i princip bara en vecka kvar till semestern, det ska bli så skönt! Den veckan kommer att bli extra jobbig, för då har Calle redan startat sin semester, så att ta sig upp ur sängen och se han ligga kvar och sova för fulla muggar kommer bli extremt jobbigt. Men men, det är bara att stå ut! Sedan blir det sol & bad för hela slanten, om det är bra väder vill säga. Jag hoppas att jag hittar en bra sista minuten resa till vecka 30, då hade jag och C tänkt att dra iväg. Vecka 31 blir en Sverige vecka tillsammans med Lottie och Lojsan än så länge...får se om det hänger på någon mer.
Nej dags att återgå till jobbet. (Kolla på Pippi Långstrump)
Bye bye!



Inte precis vad jag ville höra...

Om det blir av kommer det att kännas otroligt jobbigt...dessa jävla känslor! Fattar inte varför de ska finnas...jag vill inte, verkligen inte. Tyvärr så finns dom bara där. Antar att det är efter allt som har hänt...

Jag är lite efter



Säger som alla andra " Man blir helt kär".

Nybörjare






Fick photoshop i födelsedagspresent, så sitter och försöker lära mig nu. När jag gick på gymnasiet så kunde jag en hel del, men nu märker jag att jag har glömt bort allt. Lite tråkigt faktiskt, men övning ger färdighet. Funderar på att köpa en bok, med lite tips och ideer. Nej nu ska jag kika på Twilight. Ciao!

Pictures



Snart, förhoppningsvis, så har jag en egen liten skönhet!
Jag kommer att fota som bara den, kul som fan ska det bli också. Längtar!

RSS 2.0