Älskar dig!



Du är med oss i alla fall! :)
<3


Hej då Sverige! Hej Thailand!



Haha gammal bild, men vad fan!

Nu börjar äventyret!!!


Resfeber

Trött trött trött, somnade inte förrän två...sedan ringde klockan kvart i sju. :S Funderar starkt på att lägga mig i sängen igen, men samtidigt så vill jag spara sömnen till planet! Kanske det blir lite lättare att sova i alla fall...hmm beslutsångest!
Nu är väskan stängd, jag hoppas att jag har allting med mig nu! Måste ta mig upp till handen och köpa ett flightpack...mitt är borta. :( Fan!

Det får bli sängen ändå!

Imorgon bär det av

Jaha, då sitter man hemma hos mamma och pappa...har all min packning här! Är i princip färdigpackad och klar, måste bara stryka några klädesplagg, sen så! Sitter just nu och fixar massa musik, var verkligen jätte länge sen som jag uppdaterade min iphone, så låtarna ligger ju inte direkt på dagens topplista! :P Men snart så kommer den vara fylld med grym musik!
Dagens middag var planerad att bli sushi, men självklart var alla ställena stängda...så typiskt, bara för att jag var så sugen på det! Så ja, det fick bli donken istället, kanske inte världens bästa mat när man ska gå på beachen om två dagar. Kanske blir ett gympass imorgon...kan va! :)

RSS 2.0