Muskö sjökrog







En dag på Muskö tillsammans med förskoleklassen var riktig mysigt. Hade varit ännu bättre om det var strålande sol & blå himmel, men men man kan inte få allt här i livet.
Imorgon är det fredag, då är det bio som står på schemat...får se vilken film det blir. På lördag är det match, sedan middag tillsammans med laget och kanske utgång. Morsdag på söndag, då blir det en heldag på stan, och en massa shopping! :)

Toppenhumör just nu, det känns bra faktiskt!

Sämst karaktär




Jag är en dålig människa!
På min joggingrunda stannade jag på ica och köpte godis?! Varför?

Löprunda



En liten löprunda i Tunisien



Kläderna ligger framme redan, så det är väl bara att lyfta arslet från soffan och bege sig ut! Måste köpa mig ett par riktiga löparskor, nu har jag mina gymskor, not cool!

Stupid cat!







Fick sällskap på rasten av en liten kissemiss. Brydde sig inte det minsta om alla ungar som var runt honom, klättrade upp i lekställningen och la sig och njöt!

Iphone nästa?



Tror att jag vill ha en iphone, kanske blir veckans inköp!

Söndagsmiddag!



Kyckling
Halloumi med honung
Sallad; tomat, gurka, avokado, majs, ruccola, oliver
Tzatziki

MUMS!

The time of my life




Skön långhelg!!



 

Fredagkvällens outfit

I fredags bjöds det som sagt på inflyttningsfest hos Alle, vilket var riktigt trevligt! Roligt att träffa nya människor. Inte förrän vid tolv tiden fick vi för oss att vi skulle dra ut. Som vanligt så blir det ju kaos när ett helt tjejgäng ska iväg, så självklart missade vi bussen. Men nästa kom efter en kvart, så det var skönt. Vi tog oss först till Grodan, men när vi kommer dit så visar det sig att dom precis skulle stänga. Så vi drar istället vidare till Magenta, stannade inte speciellt länge. Men stället verkar helt okej faktiskt!

Igår tog jag och Calle det bara lugnt. Framåt kvällskvisten mötte vi upp Jocke på motorcykeln, vi tog oss in till stan och köpte varsin glass. Satte oss sedan på bryggan utanför Gröna Lund. Insane verkar cool, ett måste i sommar! Kanske till och med nästa helg. Självklart glömde jag kameran, hade blivit riktigt bra bilder!

Idag blir en riktigt slappardag! Har dock städat mitt rum, mamma tyckte att det börjar förfalla. Men nu är det rent och fint igen...

Bye!

Blä blä blä

Vad vinner man av att vara så falsk? Blir så trött! Trodde att det var ett beteende man hade i högstadiet. Men icke!
Det är så viktigt när det är åt andra hållet!

Nu är det i alla fall en riktigt välbehövlig LÅNGHELG, hela fyra dagar är jag ledig nu. Ingenting speciellt planerat dock, förutom inflyttningsfest på fredag, vilket ska bli riktigt roligt. Kanske blir en utgång på det också, den som lever får se! I helgen ska jag ta en hel drös med bilder!

Ingen lägenhet än inte. :( Verkar inte som om det är meningen att jag ska flytta! Finns en som är helt perfekt, fast vägg i vägg med dig...hmm ingen bra idé skulle jag tro! Det är så typiskt, men men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det dyker väl upp något för oss snart förhoppningsvis!
På återseende!

Alanis Morissette


a deceitful person

Jag förstår mig inte på dig, jag ger upp!

Rastlös


Music


Vill ha sommar nu!


I sommar är det dags att besöka Öland. Har inte varit där på flera år, när jag var liten spenderade vi alltid sommrarna där. Jag längtar!

En tecknad film om dan


Som vanligt...

så har man otur! FAN FAN FAN!!!


ZzZz!!


<3

It´s perfect!



Kvällen har spenderats hemma hos mig med god mat och trevligt sällskap. Skulle ha följt med ut, men har varit riktigt sliten hela veckan, så därför valde jag att stanna hemma och krypa ner i sängen. Nu ligger jag här tillsammans med Nova & Triton, väntar på att hjärtat ska komma hem, fast det lär dröja några timmar. Imorgon väntar en sovmorgon och sedan inlinesmatch, därefter är det födelsedagsfika hemma hos Calle. Får se vad kvällen har att erbjuda! På söndag hoppas jag verkligen att jag har lite flyt, ska på visning! Jag vill vill vill vill verkligen flytta och ha något eget. Skulle vara så underbart mysigt...
Nej nu ska jag snarka ikapp med N&T!
God natt

Long long time ago


Thailand 05


Fr vä. Charmtroll till lillasyster, jag & syster, trollet igen


Dalarna 2007, hundarna älskar mig!

Ikväll är det träning, länge sedan jag körde! Ska bli roligt, hade dock kunna varit ännu roligare. Men men är väl bara att gilla läger och hoppas på en förändring snarast!
Ciao!

Bye bye my friend!







Min kära vän Emily ska bege sig till USA, som au pair.
Du kommer att få det grymt!

Min prins fyllde 21!











Från första början var det meningen att det skulle bli en riktig överraskningsfest, men så blev tyvärr inte fallet då jag har mig själv att skylla. Det blev riktigt lyckat i alla fall, väldigt trevlig kväll!

P&K


Ganska genomskinnligt må jag säga

Vilket jävla andra hands val!

Måste fixa lite färg





Har tillbringat förmiddagen ute i solan, riktigt skönt!
Snart blir det nog en tripp till Farsta för att kolla efter en klänning jag förälskade mig i igår. Fanns inte i min strl inne i stan tyvärr. Ikväll...ja vad händer ikväll? Inte den blekaste faktiskt! Det återstår att se...ciao!

En heldag med mamma & Jossan




Shopping, shopping shopping! Och lunch i solen uppe på Åhlenstaket, mys.
Hittade faktiskt en hel del inne i stan =) Behövde verkligen fylla på garderoben med lite vårkläder!



Sedan åkte vi till Ica maxi och handlade mat. Vi grillade kyckling och halloumi, till det hade vi rotfrukter, tzatziki och aubergineröra. Riktigt gott! Humorgalan och kex & ost.

Det var min fredag!




Saknar dig hjärtat!

RSS 2.0