Why?

Den där rädslan börjar smyga sig på...men jag förstår inte varför? Vad skulle det spela för roll egentligen? Måste intala mig själv att inte spekulera så mycket, plus att det kommer bli bra ändå! Jag klarar mig!

Perfectly lonley



Snart snart snart!!!!

Nu får tiden gärna rusa fram till tisdag! Sedan när jag är borta önskar jag att jag kunde stoppa tiden, tre veckor kommer att gå jätte snabbt. Men jag ska njuta!!! Behöver komma härifrån nu, sluta stressa runt, och inte grubbla över massa onödiga saker. Bara tänka på mig själv...


Låt mig falla...

Ännu en lyckad helg i Linköping har passerat! Denna vecka blir det träning träning och åter träning. Tänkte att jag skulle komma igång med mina morgonpromenader, men det är liiiite för kallt för mig. (Fan, man skulle ha en motionscykel eller ett löpband hemma.)  

Bara EN vecka kvar tills jag åker till Thailand!!!!! Det ska bli så otroligt skönt, nu är jag fruktansvärt trött på denna snö...så det passar alldeles perfekt att få lite sol & värme.

"Landet" även denna helg

Som jag anade, helgen i Linköping blev riktigt riktigt lyckad! Blev även en hel del svull, vilket gav mig lite dåligt samvete. Tänkte att jag skulle köra stenhårt denna vecka då, men det kan jag ju inte säga att jag har gjort tyvärr! Idag tex, hade bokat in ett box pass med J, men hon var tvungen att avboka, och jag kände att jag inte ville gå själv. Så vad gör jag istället? Jag bestämmer mig för att följa med mamma, systrarna, mormor & morfar in till stan för att äta pizza...Bra där! Men men, sånt som händer! Imoron blir det tidig uppgång för att ta sig till gymmet innan jobbet, lite powewalk blandat med löpning. Denna helg blir lugn, kommer faktiskt att spendera den i Linköping, jag snyltar skjuts av mormor & morfar ner imoron direkt efter jobbet.

Sad sad situation

Helt slut som människa, nyss hemkommen från veckans sista träningspass...Box! Det var verkligen riktigt roligt, skönt att få ut lite aggressioner, finns iofs inte så många, men i alla fall. Imorgon väntar som sagt Linköping, ser verkligen fram emot denna helg, känner på mig att den kommer bli super!

Idag när jag kom hem till mor&far så sitter dom och pratar med mäklaren, fick en klump i magen när jag hörde samtalet. Börjar lite smått inse vad det är som händer, sorgligt men sant! :(



Unbelievable

Livet är bra orättvist!


RSS 2.0