Vi kollar på Pippi



Jag blir alltid så fruktansvärt godissugen när jag ser den här scenen, fast jag är inte ensam, alla barnen sitter och dreglar! :D


Ännu mer att se fram emot!

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen...

I thought you told me you’d never leave me



Helt otroligt att man alltid ska pina sig själv och lyssna på "heartbroken" låtar...allt blir ju så bara mycket värre då.


E.M.M.A

Ha, barnen dansar till gruppen E.M.M.A, och jag sitter och tänker på dig! Det är ju såklart bara sådana låtar på skivan...

Varje morgon när jag vaknar
Då vill jag somna om och drömma lite till
För nu vet jag vad jag saknar
Du är nummer ett

Om du frågar mina vänner
Då säger dom att ingenting kan skrämma mig
Men om dom visste hur jag känner
När du kommer fram

Refräng:
För du är nummer ett, du gör allt för mig
Och kom ihåg att jag gör allt för dig
Du gör mig varm och glad både natt och dag
Och kom ihåg att du får aldrig lura mig
För ingenting är som förut
Som en saga med ett lyckligt slut
För du är nummer ett
Du gör allt för mig, allt för mig

När jag kommer hem på kvällen
Går jag direkt och låser dörren i mitt rum
Och fantiserar om ett ställe
Där vi kan gömma oss

Jag slår ditt nummer på mobilen
När ingen svarar blir jag misstänksam och så
Jag vill visa hela världen
Men ingen kan förstå

Refräng:
Att du är nummer ett, du gör allt för mig
Och kom ihåg att jag gör allt för dig
Du gör mig varm och glad både natt och dag
Och kom ihåg att du får aldrig lura mig
För ingenting är som förut
Som en saga med ett lyckligt slut
För du är nummer ett
Du gör allt för mig, allt för mig

Jag ser dig på gatan ibland och tänker att jag har haft tur
Du är som ett främmande land när du tar min hand

Refräng:
För du är nummer ett, du gör allt för mig
Och kom ihåg att jag gör allt för dig
Du gör mig varm och glad både natt och dag
Och kom ihåg att du får aldrig lura mig
För ingenting är som förut
Som en saga med ett lyckligt slut
För du är nummer ett
Du gör allt för mig, allt för mig

Och kom ihåg att du får aldrig lura mig
För ingenting är som förut
Som en saga med ett lyckligt slut
För du är nummer ett
Du gör allt för mig, allt för mig


Helt tom just nu

Jag är så trött på allt skit som uppstår HELA tiden. Förstår inte hur vissa människor orkar kämpa...vad vinner man på det liksom? Vad tror du att du vinner på det? 
Aja, hoppet är väl det sista som lämnar en människa! Fast jag tror att det är många som borde inse att hoppet redan har försvunnit. Sedan är det så mycket som många inte vet heller, utan man lyssnar på en person, som egentligen inte vet ett SKIT. Var bara tvungen att skriva av mig lite, för att komma på bättre humör! Har trots allt 3,5 h kvar på jobbet!!

Egen sushi







Det blev faktiskt riktigt riktigt gott! Tog iofs sin lilla tid att förbereda allting, men det var det värt! :)


Snart lunch hos pappsen tillsammans med Alle. Väntar bara på att hon ska ringa och tala om att hon är vaken. Jag kan inte sova längre än till nio nu förtiden, iofs ganska skönt, då sover man inte bort dagarna. I eftermiddag/kväll blir det lite OTH marathon, var alltför länge sen. Ska börja på säsong tre, så jag har ett par säsonger kvar :D

Hat

Jag vet att hat är ett väldigt starkt ord, speciellt att säga att man hatar en människa. Men jag har kommit i underund med att jag HATAR dig, mer än någonting på denna jord. Det enda du vill att att förstöra...
Du kan ju tro nu, varsågod!


Med dig...

vill jag vara lycklig!!

Fick världens klump i magen igår när jag hörde vad som hade hänt, fy fan vad det kan vända snabbt här i livet! Usch! =(


Sad sad situation

Hoppet är det sista som lämnar människan!

Fan fan fan!

Livet suger stenhårt just nu!! Vet inte vad jag ska ta mig till längre...måste försöka tänka "jag är stark jag klarar det här" men samtidigt så känns det så otroligt jävla piss, för jag vill inte detta! Det är verkligen det sista jag vill!

I want you to want me
I need you to need me
I'd love you to love me
I'm beggin' you to beg me



Minnen


Fredagsmys

Jahapp, då sitter vi fortfarande hemma då... Tanken var att vi skulle gå och se Avatar 3D ikväll, men sena som vi var med att försöka boka platser så var det ju självklart fullt på alla biografer. Aja, tänkte vi, Snabba cash finns ju också, den tar vi istället, men icke FULLT där med. Så det fick bli en hemmakväll helt enkelt, med lite chips & dipp och godis. Inte helt fel det heller faktiskt, rätt så skönt en fredagkväll!


Nej nej nej!

Fan, har haft huvudvärk hela dagen...den vill verkligen inte ge med sig. Jag har stoppat i mig alvedon men det hjälper inte, bara skit det där! Brukar inte ta några faktiskt, men idag behövde jag dom verkligen kände jag. Men tji fick jag, ingen hjälp som sagt i alla fall. Förhoppningsvis ger den med sig under natten, för jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Har ju bestämt mig att träna minst fem dagar i veckan nu innan Thailand...så man ser hyffsad ut på beachen i alla fall. Det är så jäkla typiskt, så fort jag bestämmer mig för någonting så är det alltid nåt som kommer ivägen! Och ett planerat besök hos Malin å lille Liv fick jag ställa in, vill inte komma dit OM jag bär på något så jag smittar ner dom. Känns inte så snällt!

Nu är hela OTH boxen slut, (Förlåt mina kära systrar, men jag har inte kunnat hålla mig) måste fixa nästa säsong nu! :) Jag blir helt jäkla beroende, jätte svårt att slita mig när jag väl har börjat kika! Hmm, frågan är nu om man orkar vänta till lönen kommer...kanske blir att streama istället!

Dags att laga mat; köttbullar & makaroner...jätte rolig middag, not!

En imorgonbitti också kanske...

Tillbaka efter en riktigt skön powerwalk med världens bästa storasyster i telefonen! Tack för sällskapet. :)

Har det vänt nu...

✫ Hämtade ut min kära bil idag, ÄNTLIGEN!
✫ Thailandsresan är i stort sett bokad!

Är otroligt lycklig just nu. I love my life!


Sometimes they come back

Fy tusan vilka grymma vänner jag har, det är helt otroligt att jag är så lyckligt lottad att ha dessa underbara människor i mitt liv. Vad skulle jag göra utan dom liksom? Det är kärlek! Igårkväll satt vi hemma hos mig och kika Let´s dance, svulla godis & chips och snackade massa skit. En perfekt kväll helt enkelt!

Sedan finns det några vänner som man verkligen saknar, en del som man har vuxit ifrån kanske, vad vet jag. Men det känns tomt, jag saknar det vi hade. För det var verkligen något speciellt, den vänskapen var unik. Nu verkar det bara var stolthet inblandat, för jag tror att det skulle kunna vara så som det en gång i tiden har varit. Saker och ting som har hänt är bara småsaker, ingenting som kan göra att det slutar såhär. Har så många fina minnen! Får väl hoppas att allt kommer att lägga sig tillslut, vilket jag innerst inne tror! För just nu känns det inte som att jag kan göra så mycket mer än vad jag har försökt att göra.





Yes, jag har fastnat i OTH!


Massa minus

Hemma efter en timmes promenad i kylan, det var faktiskt skönt. Blev lite kallt om kinderna bara, hade iofs massvis med kläder på mig, så jag blev nästan lite svettig. Nu ska jag kasta mig in i en dusch och sedan bege mig ut i vintern igen, ner till hallen för att kolla hockey. Det var jätte länge sen sist, så det ska bli riktigt kul. Ska möta upp C´s mamma utanför så det är nog dags att sätta fart.





Bye bye christmas

Sådär, nu är julen borta! Blev väldigt tom i fönstrena dock, måste köpa en förnsterlampa till vardagsrummet och en blomma till köket. Hmm, en blomma till vardagsrummet också kanske...jag måste fy fan klara av att ta hand om två blommor utan att ta dö på dom. Har iofs aldrig lyckats hittils, men hur svårt kan det vara egentligen? Jaja, det är värt ett försök i alla fall. För så som det ser ut nu kan de se ut länge till, det ser rent ut sagt förjävligt ut! Nej åter till städningen och högtalare som pumpar ut musik! :D

Love it



Verkar bli Thailand redan i början av mars!
KING!



Öppnade imorse, så jag slutade redan vid kvart i tolv. Drog och handlade på maxi efter det ett konditionspass på gymmet. Väldigt, väldigt skönt och verkligen behövande just nu. Måste tänka lite på att man ska gå runt i bikini om två månader...så nu ska jag skärpa till mig med allt onyttigt. Fast ikväll lär det säkert bli popcorn eftersom att vi antagligen ska på bio, aja lite majs har väl ingen dött av. Jag vill se Luftslottet som sprängdes, men lär väl inte få med mig C på den. Så vi får se vilken det blir, Trubbel i paradiset, Saw kanske? Jaja, jag hoppas att det blir någon i alla fall, var länge sen sist.

Nej, nu ska jag fortsätta med min OTH marathon!

H&M




Hej 2010!



2010
Nytt år
Nya möjligheter




Jaha, då var det dags att välkomna år 2010! Detta år ska bli mycket bättre än åren innan på alla sätt och vis. Nu kör jag igång med en nystart, lämna allt skit bakom mig och gå vidare. Spara pengar och ut och resa är det absolut första jag ska göra, har planer på att åka till Thailand som volontär (barnhem), vilket jag tror skulle vara en grym upplevelse. Det lockar väldigt mycket just nu i alla fall!   


RSS 2.0