Robyn!!

Imorgon bitti ska jag, prick klockan nio, ringa och boka biljetter till Robyn i mars...oj oj oj vad grymt det kommer bli!! "Jag älskar Robyn, asså jag älskar henne, jag älskar Robyn" visst Lollita? Hoppas bara att dom inte är lika fula den här gången också...att biljetterna redan är slut vid själva släppet! :/ Håller tummarna!
Precis hemkommen från ett skönt pass på gymmet, efter fem dagars vila. Nu ska jag köra igång igen, blir en helg full med träning. Ångrar inte en sekund att jag har fixat kort på Sats, det är verkligen grymt...ger mig mycket mer motivation att gå dit!
Nej nu en hundpromenad med mammsen sen in i en varm dusch och därefter Godnatt!

Lugn helg vare...

Sara har inget bra inflytande på mig nu förtiden! Hade planerat en super lugn helg, men nu verkar det som att det blir en utgång på lördagen. Fan! Haha, aja jag ska i alla fall upp på mitt spinningpass klockan elva på söndag, så det blir väl att ta det ganska lugnt...fast vet ju hur det brukar sluta! Får väl se hur det blir, hittar jag något snyggt att ha på mig på förmiddagens shopping så kanske det lockar lite mer. Det är ju trots allt löningshelg!
Time to fylla på med lite kolhydrater för att sedan ta sig till Sats för veckans tredje spinningpass!

Hej mitt vinterland!

Underbara snö, eller...not! Jag älskar vintern och snön, men inte här i Stockholm. Det finns ingenting att göra med den här, den är mest bara i vägen. Hade jag varit uppe i fjällen eller nere i Alperna, då är det toppen...där gör den nytta. Men men, är väl bara att stå ut! Nu är det bara tre månader kvar tills jag sitter på ett plan till Thailand. Har väldigt mycket kvar med mitt "beach 2011"! Så det är väl i princip bara att kämpa på, försöka vara lite nyttigare än vad jag har varit. Håller tummarna för mig själv.
Ångesten har i alla fall släppt nu, vilket är riktigt skönt...nu garvar jag mest åt det!

Det börjar släppa

Förstår du inte själv hur patetiskt detta är?! Allt är så genomskinnligt...vad är det du inte kan stå för? Iofs så förstår jag, hade jag varit du så hade jag nog tyckt att det var en aning pinsamt! Men ändå...

Det börjar släppa

Förstår du inte själv hur patetiskt detta är?! Allt är så genomskinnligt...vad är det du inte kan stå för? Iofs så förstår jag, hade jag varit du så hade jag nog tyckt att det var en aning pinsamt! Men ändå...

Ångest

Det har varit en måndag full med ångest efter helgens händelser...kan inte annat än att försöka lära mig av mina misstag. Visste mycket väl att det var fel, men med lite alkohol i kroppen så blir det att jag struntar i konsekvenserna. Hoppas att den värsta ångesten är borta imorgon, orkar inte gå runt och må som jag gjort idag. Har i alla fall fått vara med om en positiv sak idag, har förhoppningsvis äntligen hittat en lägenhet från januari och 6 månader framåt! Det känns riktigt skönt :) Nu väntar ett gympass tillsammans med Jossan, träna bort allt onyttigt från helgen.

Lite för fort

Vart tog måndag, tisdag & onsdag vägen? Iofs rätt skönt att veckorna också går fort :) I måndags blev det som sagt lite bad hemma hos Hanna i jacuzzin, med en massa skitsnack! Tänk vad skönt det kan vara ibland. Nu Hanni får du höra av dig så fort som möjligt så vi kan boka en tripp upp till dig! I går blev ett tungt spinningpass, riktigt skönt var det...det kändes verkligen på dagens pass, men tänka sig jag klarade mig igenom det också. (Tillsammans med Jennifer) Lite roligare med sällskap! Tur att jag även får det på morgondagens Tour de France, denna gång av Jessica.

Helgen är ännu oklar, blir i alla fall en lugn lördag som det ser ut nu :) Fredagen är lite osäker, kan bli en utgång...men vi får se, tar kvällen som den kommer.

Förstår inte varför det "omöjliga" ska vara så intressant!


Söndagsångest

Redan måndag imorgon, herre gud helgerna går alldeles för snabbt. Har i alla fall haft en väldigt lyckad helg, kan inte bli annat när man har sånna underbar vänner. Kameran har varit med både fredag och lördag, men jag har inte lyckats tagit en enda bild...eller jo en, på mina, Saras och Helens nymålade naglar. :/
Imorgon blir det hem till Hanna och säga hej då till henne, hon åker upp till Åre på tisdag. Så vi ska mysa lite, bada och sådär.

Haha, du var ganska patetisk i helgen...stå för allt istället! Men alla verkar ju vara likadana, så sånt förvånar mig egentligen inte längre.


Mikrofonkåt



Riktigt grym!!


Härlig känsla

Aaaaaaahhh, fy fan vad skönt...min kropp är helt död men jag är ändå taggad för ett pass till! Längtar till nästa torsdag då fortsättningen är för Tour de France ;D
Nu är allting färdigpackat inför helgen, imorgon efter jobbet blir det en snabb tripp till Farsta, sedan hem till S&H för lite middag och förkrök! Hoppas verkligen att jag hittar något att ha på mig, vill inte ha nåt gammalt tråkigt...vill ha nytt nytt nytt!

Den där jobbiga känslan är borta nu, kändes verkligen skönt! Nu tackar jag dig för att det ej blev som planerat, vilket jag inte skulle ha gjort för några veckor sedan, då hade jag säkerligen blivit jätte deppig! Kanske ett litet tecken på att jag börjar finna mig själv.

Helgen närmar sig med stormsteg

Det blev att vara hemma i tisdags också, kändes lika bra att vila upp sig ordentligt. Åkte och hyrde tre filmer, två godkända och den tredje var en riktig b-film! :(
Är nyss hemkommen från ett spinningpass på Sats, dra mig baklänges vad skönt det var! Äntligen, det där var startskottet...i morgon väntar ett ännu tyngre pass. Då lär jag säkerligen märka av att jag har tappat kondition...men men finns inte så mycket att göra nu än att träna upp den igen. Får skärpa till mig på helgerna också, kan nog inte riktigt köra så hårt om jag ska komma i form. :/ Hmm, ser ju inte bra ut med tanke på att det blir både fredag och lördag även denna helg. Ska dock bli riktigt roligt, längtar som bara den! Kameran ska med och jag ska ta massa bilder!! (För en gångs skull, har inte blivit så mycket fotande på senaste tiden)
Nej nu in i en dusch och sedan kika klart på Robin Hood!

Sjuk :/

Det blev inte många timmar på jobbet idag :/ Var tvungen att gå hem för att jag mådde så fruktansvärt dåligt. Kom hem och la mig i sängen på en gång, somnade vid två och vaknade inte förrän vid sju igen. Känner mig fortfarande inte 100, så får väl se hur jag gör imorgon, jobb eller vila det är frågan.

Känns i alla fall som att jag börjar ta en dag i taget nu, struntar i alla planer som dyker upp i mitt förvirrade huvud. Kan inte göra så mycket i alla fall, blir bara stressad av att hålla på som jag har gjort. Måste hitta tillbaka till mig själv igen!


RSS 2.0