Lycklig

Har haft en grymt bra helg! Back to work imoron, riktigt skönt att det är höstlov...sedan väntar en två-dagars helg igen! Jippie!
NI är bäst, love you!!! Tack tack tack för i lördags!

Mys med mamms & lilsis

Nu är det dags att slå sig ner i soffan med godis, chips & Ben&Jerrys...inte nog med de så har vi hyrt tre grymma filmer; Dear John, Kick-Ass och Youth in revolt!

Det var väl här det började



Underbar vecka på Gotland i sommras!


Sömnlös

Fan, jag orkar inte med detta just nu, hatar den här känslan. I vissa stunder önskar jag faktiskt att du aldrig dykt upp i mitt liv...
Time to forget, time to move on!

Ibland behöver man skriva av sig bara

Aaah, jag är så förvirrad just nu...känner lite smått panik över att jag inte vet vad jag vill med mitt liv. Jag kommer med nya planer varje vecka, måste verkligen ta att bestämma vad jag ska göra det kommande året. Förstår inte varför det ska vara så svårt att ta tag i saker och ting...en av anledningarna är väl pengar, men den största är nog rädlsa för något, kan inte riktigt sätta fingret på vad dock.
Om lite mer än en vecka går andrahands kontraktet ut, och jag har ingenstanns att bo efter det. (Vill inte flytta hem igen) Så det har jag världens panik över! Börjar även få lite ångest över nyår, (I know det är ett bra tag kvar, men ändå) tänker absolut inte vara här hemma i Stockholm...kan mycket väl bli ett besök uppåt i landet. Blir att ta tag i det så fort som möjligt!
Åker till Thai i februari med mammsen och systrarna, det ska bli riktigt skönt!! När jag kommer hem därifrån måste jag ta tag i att söka plugg till hösten...men frågan är bara vad, blir nog i Göteborg i alla fall. Skulle även vara skönt att plugga något på distans här i Sverige men typ bosätta sig på Bali eller nåt liknande. Till sommaren har jag lite små planer att dra till Usa och plugga engelska och leva livet, som sagt det är så otroligt mycket jag vill göra men jag kan verkligen inte bestämma mig!! 

Nästa vecka ska jag i alla fall dra igång med träningen igen!! Ska skaffa mig ett kort på Sats. Linda ska hjälpa mig med vad jag ska äta osv. Satsar på beach 2011 Thailand! Ha, hur många gånger har man inte sagt så till sig själv liksom...men jag hoppas att jag lyckas lite grann i alla fall.  

RSS 2.0