Grattis pappsen!



Om tjugo minuter fyller världens bästa pappa 49 år!
<3


Äntligen!


Klänning vs. byxor?




2010 ska jag...

* bli fit!
* köpa en systemkamera
* resa iväg till Thailand
* skaffa motorcykelkörkort
* och ska jag klara av det, köpa en hojj
* fundera över vad jag ska plugga till hösten 2011
* bli brunett

Kommer säkert att fylla på min "att göra lista" under året, men detta är vad jag verkligen vill göra nu. Flera av sakerna kostar ju en hel del pengar, så det blir till att spara spara spara om jag ska ha råd med allting!





Underbart!


Gulligt kuvert



Calles mormor & morfar var här idag på "inflyttningsfika". Vi fick en vattenkokare av dom, vilket vi verkligen är i behov av. Tack så mycket!


Bort, bort bort...

Mina drömmar flyger iväg till Thailand, där Sara, Helen, Hanna & Jonas befinner sig. Jag är så fruktansvärt avundsjuk, jag vill också. Just nu är jag inne i någon depp period känns det som, jag trampar i samma träsk dag ut och dag in, jag kommer ingen vart. Vill så gärna resa iväg nu på en gång, komma iväg och ha en riktig jävla semester!! Sedan börjar jag tänka längre fram, tar jag ut semester veckor nu, så kommer jag inte att ha kvar några i sommar...då måste jag jobba hela sommaren då alla andra är lediga. Frågan är om det är värt det? Ett annat problem är ju iofs att jag inte har tillräckligt med pengar att resa iväg för just nu...så ja, mina drömmar skiter sig. Det är bara att inse, hur mycket jag än vill komma iväg nu så går det inte. Tidigast är väl i vår...mars eller april...! Är ju värt att tänka på i alla fall, för i Sverige klarar jag inte av att stanna länge till. Måste komma iväg härifrån ett tag, samla nya krafter! Och det vill jag göra i Thailand, jag verkligen älskar det landet!

What about 'Breakfast at Tiffany's?


Julafton

En underbar julafton, från morgon till kväll! Jag och Calle startade morgonen med tomtegröt och skinkmacka, sedan öppnade vi varandras julklappar + att vi hade fått några stycken av mamma & pappa också. Tack så mycket! Runt två tiden var jag hemma hos mor & far, vi kollade på Kalla Anka, åt supergod mat, öppnade världens bästa julklappar, spelade Picasso och bara myste tillsammans! På kvällskvisten begav jag med hem till Sebbe & Jocke, där alla var på g in i dimman. Jag kände för att vara nykter så vi slapp gå hem, får köra ikväll istället! Tror att det blir ett besök på värdsan lite senare, återstår att se vad man känner för.

Dagen i bilder:

 



   
  
   


Winter Wonderland

När fjärde ljuset brinner,

vi hämtar julegran

och alla barnen räknar

dan före dan före dopparedan

Igår blev det till att göra sådant som söndagar är till för, städa och tvätta...


I love shuuuushiii



Vi är inne i en sushiperiod just nu, har blivit väldigt mycket på sista tiden...det är ju så sjuuuukt gott!


Lördagsmorgon



Å så vaknar man upp till snöstorm ännu en morgon...fast jag ska inte klaga, jag tycker att det är mysigt med snön. En vit jul, Jippiie!






Rocky Road is the shit

Fredagskvällen bestod av julbak och Wii tillsammans med Jossan å Alle.



När jag kommer ut ur duschen hör jag hur båda två står i skrattar när dom formar sina lussebullar, och vad får jag se...jo! Ibland får man faktiskt vara lite barnslig.



Rocky Road, fy tusan vad gott det är! Och hur enkelt som helst att göra. Ska nog göra det en gång till innan julafton och ta med mig hem till mammsen å pappsen.



Boxning
Viktigt: Jag vann!


Paradise


Jag måste till Thailand i början av nästa år! Helst av allt skulle jag vilja vara borta i en månad...


In love



Jag vill ha en mops!


Brunett eller blondin

Hmm, jag funderar på att färga mitt hår brunt...nästa gång jag går till frissan, för nu har jag precis gjort blonda slingor. Så får det bli! 2010 - året som brunett!

It's time for you to see yourself


Och ingen julgran idag heller...både City gross och Rusta hade slut på sina vita granar, det är så typiskt, bara för att jag äntligen kommer iväg. Men men, imorgon ska jag göra ett nytt försök, hoppas på att Maxi har kvar någon. Imorgon ska vi även iväg och kolla soffa, vi ska kika lite på Bolagret hade jag tänkt. Mamma sa att dom hade jätte mycket fina soffor, så de är väl värt ett besök i alla fall.
Julkänslan börjar sakta men säkert komma fram nu, det är väl tack vare all snö som har kommit, vilket är hur underbart som helst! Det är såhär en jul ska vara, MASSVIS med snö! Håller tummarna för att det ligger kvar en vecka till bara.





Titta vad fin jag fick av mina förskoleklassbarn!
TACK TACK TACK alla ekorrar.


IKEA

Denna söndag, även tredje advent, spenderade jag på IKEA tillsammans med Alle. Jag köpte två hyllor som vi har satt ovanför tvn. Det var nämligen massa hål där som vi inte orkade spackla och måla för. Köpte även en varsin julstrumpa till mig å Calle som nu hänger bredvid sängen. :) I veckan ska vi nog köpa en julgran också, en silvrig sådan. Nu börjar det äntligen ta sig i nya lyan, vi saknar bara de viktigaste av allt, en soffa. Jag hoppas verkligen att vi får hem den nu i veckan, skulle vara så skönt att få allt färdigt innan jul.

Imorgon ska jag äntligen klippa och slinga mitt hår!! Det har gått alldeles för lång tid sen sist, värsta utväxten och riktigt slitna toppar. Ej okej!


Söndagkväll


Mysmysmysmys!


Julmys









Helt otroligt att det snart är julafton, har tyvärr inte fått någon riktig julkänsla ännu. :( Kanske måste skaffa en julgran för att få den känslan här hemma...
Ikväll blir det i alla fall adventsfika med älsklingen när han kommer hem från hockeyn.


RSS 2.0